Indie EYELAND optika

Forgalmazott márkáink

Indie EYELAND

Dita
- vagy annyira bátor, hogy a legmagasabb minőséget viseld?

Egy amerikai luxus márka egyenesen Japánból! A Dita márka 1995-ös megalapításakor tulajdonosai egy célt tartottak szem előtt: ötvözni az optikai és technológiai innovácót. Minden egyes Dita szemüveg hat hónapig készül. Esetében a “legmagasabb mi
nőség” kifejezés nemcsak egy hangzatos jelző! Amely magas minőséget a japán szakemberek, felhasznált alapanyagok, mint
• a titánium,
• fehérarany,
• 18 karátos arany,
• Palladium,
• különleges minőségű acetát,
vagy az egyes modelleket még exkluzívabbá varázsoló gyémánt berakás is garantálnak. Neked ajánljuk Dita kollekciónkat, ha mindened a különleges formatervezés magas minőséggel párosítva és persze mered is viselni!

Indie EYELAND

IC Berlin
- Az ellenforradalmár, aki visszafordítja a forradalmat

Szembeszállni a tömeggyártással, előnyben részesíteni a kézzel, manufaktúrában készült termékeket. Ez jelenti az Ic Berlin számára a visszafordított forradalmat. Amennyire a gyártásban a minőségi múlt felé mutat a márka iránya, annyira keresi a jövő modern anyagtechnológiáit és megoldásait. Mint például a selyem előnyeinek kutatása, kiaknázása, a szemüveggyártás területén vagy mondhatnánk ezt is: “Csavartalanul a zavartalan látásért!” Hiszen, modern és minimalista kereteik a különleges tervezésnek köszönhetően csavarok nélkül, kézzel készülnek berlini székhelyű üzemükben! Legyen szó férfi, női, nap- vagy “látó” szemüvegekről. A döntés rajtad áll, tartasz az állandóan változó trenddel, vagy szembeszállsz vele és választasz egy élethosszig tartó Ic Berlin modellt?

Indie EYELAND

KreuzbergKinder
- Lazulj el és csalogasd elő a benned rejtőző kíváncsi gyermeket!

Fogadjunk, a napról napra ismétlődő hétköznapok mókuskereke téged sem enged kikerülni a szürkeségből! Biztosan emlékszel arra, milyen volt gyerekként ámulni a világ csodáin és mindig boldognak lenni. 2016-ban egy csoport fiatal tervező ezt az érzést akarta visszahozni mindennapjainkba szemüvegeiken keresztül. Csak egy pici, jelentéktelennek tűnő tárgy a szemüveg, mégis mennyi mindent kifejezhetünk vele. Kreuzberg például Berlin egyik neves szórakozó negyede. Igen, a tervezők kiválóan ötvözték a Kreuzberg negyed- és szabad gyermeki életérzést. Mire vársz még? Szabadítsd fel magad!

Indie EYELAND

morel

Jules Morel , aki mindig avantgard és egyedülálló szellemével tűnt ki, 1880-ban készíti el első szemüvegét. Fő statégiája a tervezés. Ma a negyedeik generáció őrzi és folytatja a szemüvegkészítés családi hagyományát.
A francia MOREL négy kollekciója közül választhatnak üzletünkben:
A Morel ÖGA kollekciója a skandináv dizájn irányelvei szerint készül férfiaknak. Fedezze fel a tökéletes összhangot a mértéktartó design és a megbízható funkcionalitás között.
A LIGHTEC kollekció darabjai Innovatív és esztétikus szerelési technikával, csavarok nélküli csuklópánttal készülnek. A könnyű fém keretek a letisztult, modern designt képviselik.
A KOALI kollekciót a csendes-óceáni szigetek virágáról nevezték el, amely a nőiesség szimbóluma. Finom vonalak és elbűvölő színek jellemzik a természet és az elegancia jegyében.

Indie EYELAND

Revo

Az 1985-ben alapított Revo gyorsan világszerte ismert napszemüveg márkává vált, köztudottan vezetői a polarizált lencsetechnológiának.
A Revo napszemüvegeket először a NASA által kifejlesztett technológiával készítették.
Három évtizeddel később a Revo továbbra is a technológia és az innováció gazdag hagyományaira épít ezáltal a legtisztább és legfejlettebb, kontrasztos polarizált napszemüvegeket kínálja.
A lencsék 100 % -osan kiszűrik az UV sugarakat, a fény teljes spektrumát kezelik, beleértve a kék fényt és a nagy energiájú látható fényt ( HEV). Ennek a különleges technológiának köszönhetően a szem kevésbé fárad el. A kék fényszűrő réteg biztosítja a kontrasztos, éles látást.
Minden lencsénél a Digital Polarized Plus TM technológia 100%-os polarizációval védi a szemet a zavaró csillogásoktól, tükröződésektől úgy, hogy közben látható marad a digitális eszközök, órák kijelzője.
A szemüvegek törhetetlen polikarbonát lencséből készülnek.