Indie EYELAND optika

Szolgáltatások

Indie EYELAND optika

A szemvizsgálat gyors, nem jár semmiféle kellemetlenséggel vagy fájdalommal és gyakorlatilag ingyenes.

Csodálatos környezetben, legmodernebb eszközökkel, magas színvonalon felszerelt vizsgálóinkban várjuk egy látás ellenőrzésre a Westend City Center szívében.
Tapasztalataink alapján pácienseink döntő többsége csak a vizsgálat során döbben rá, hogy mennyivel jobb lehetne a látásuk, és a rendelkezésünkre álló modern eszközök segítségével, mi mindent megteszünk. azért, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb, és legkényelmesebb korrekciót. Az optikánkban végzett vizsgálatok azonban nemcsak látása ellenőrzésére és korrekciójára szolgálnak, de segíthetnek feltárni olyan súlyos szembetegségeket, mint az egyre gyakoribb szürkehályog, vagy zöldhályog, vagy akár olyan gyakori betegségeket, mint a magas vérnyomás és cukorbetegség.

Jelentkezem a szemvizsgálatra

Speciális szűrővizsgálati lehetőség: Szemnyomás mérés

Üzletünkben a szemlencse pupillatágítás nélküli vizsgálatát biztosítjuk, a szemnyomás mérése pedig egy olyan speciális szűrővizsgálati lehetőség, amelyet a legkorszerűbb vizsgáló eszközzel, az ún non - kontakt tonométerrel végzünk. Ez a szűrővizsgálat az alapvizsgálat részét képezi, és teljesen ingyenes, akár vásárol szemüveget, akár nem.
A szemnyomásmérés pár percet vesz igénybe, levegő fújásával történik, így nincs szükség sem érzéstelenítésre, sem a szemgolyó felszínéhez való hozzáérésre, mint a hagyományos szemnyomásmérési eljárásoknál.
A megemelkedett szemnyomás érték az első tünete lehet a zöldhályog nevű szembetegségnek, ezért javasoljuk, hogy 40 év felett rendszeresen , évente egyszer ellenőriztesse szemnyomását!

Szemvizsgálat

További speciális szolgáltatásunk: POLATESZT

A POLATESZT a rejtett kancsalság kiszűrésére és korrekciójára szolgál. Szakértő Optometristáink a vizsgálat során a két szem együttműködését, a szemizmok egyensúlyát vizsgálják. A páciens szeme elé illesztett polarizált szűrőket használva, speciális ábrák kivetítésével, a páciens válaszainak segítségével határozzuk meg a szükséges prizmás korrekciót. A vizsgálat 45-50 percet vesz igénybe.

A Polateszt elvégzésének szükségessége felmerülhet az általános szemvizsgálat során, ekkor a vizsgálatot végző optometrista, vagy szemorvos javasolja annak elvégzését. Az alábbi tünetek is utalhatnak olyan látásproblémára, amit a POLATESZT segítségével lehet feltárni:
Migrénes panaszok (nem minden esetben, de gyakran a korrekció hiánya váltja ki)
Koncentrációs zavarok
Olvasási, írási, számolási zavarok.
Térérzékelési és távolságbecslési problémák.
Fáradás esetén kancsalság megjelenése.
Amennyiben ilyen tünetei vannak érdemes egy egyszerű vizsgálattal ellenőriztetni látását, mielőtt hosszú órákat , heteket tölt különböző orvosi vizsgálatokkal.

Szemvizsgálat
Indie EYELAND optika

Kontaktlencse betanítás

Kontaktlencse használat betanítása külön erre a célra berendezett kontaktológiai vizsgálónkban, ahol nyugodtan, zavartalanul gyakorolhat szakember felügyelete mellett, esztétikus, modern környezetben.
A kontaktológiai vizsgálat a monokuláris és binokuláris látásvizsgálatból, illetve Keratometriából áll. Ezek segítségével meghatározzuk az Ön szemére legjobban illeszkedő kontaktlencse paramétereit. Miután megkaptuk a szükséges adatokat, a páciens életmódját és igényeit figyelembe véve kiválasztjuk a próbalencsét.
A próbalencsét a vizsgálat részeként felillesztjük a páciens szemére, és ismét megvizsgáljuk a látásélességet, illetve az illeszkedését.
A vizsgálat részét képezi a kontaktlencse használatának, nyugodt és kényelmes körülmények közötti, megtanítása, a használathoz és tisztításhoz szükséges tudnivalók átadása.

betanítást szeretnék
Ön nagyon elfoglalt, különleges munkaköre van , különleges bánásmódot igényel?

Várjuk Önt az üzlettértől elkülönített VIP helyiségünkben VIP termékekkel és VIP szolgáltatásokkal!

Forgalmazott márkák

Jelentkezzen a szemvizsgálatra!

Csodálatos környezetben, legmodernebb eszközökkel, magas színvonalon felszerelt vizsgálóinkban várjuk egy látás ellenőrzésre.

Jelentkezem