Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ic! berlin

1996-ban alapították, ic! A berlin a legfinomabb, kézzel készített szemüveget készíti azok számára, akik merészelik a világot a saját szemükkel látni.

Székhelye, a németországi Berlinben található, több mint 180 kézműves, mérnök és technikus, 60 országban tervezik, gyártják és forgalmazzák eredeti szemüveg mintákat.

Globális lábnyomuk ellenére továbbra is minden egyes szemüveg darabot kézzel készítenek a berlini legmodernebb manufaktúrájában. Alkotásaikat a világ kíváncsi, kreatív egyének viselik. Olyan emberek, akik a saját szemükkel látják és gondolkodnak - vállalkozóktól, építészektől és zenészektől kezdve a művészekig, a politikai vezetőkig és a tudósokig.

A dolgok új perspektívából való látása beágyazódik cégük DNS-ébe. Az eredeti, csavar nélküli zsanért kombinálták rozsdamentes acélall, titánnal, szintetikus és természetes anyagokkal. Az eredmény a robusztus, könnyű szemüveg kialakítás. Segített abban, hogy következetesen díjakat szerezzenek a világ legjobb optikai szak- és formavásári kiállításain, ideértve a híres SILMO D’Or-t is.