Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállitás 19900.- Forint felett
14 napos visszatérítés

Indie Shop

Üzletünkben egyedülálló választékkal várunk! Napszemüveg és optikai keretek, szemvizsgálat, kontaktlencse értékesítés, -betanítás, szemüveg javítás és szemüveg készítéssel állunk rendelkezésedre a hét minden napján!

Indie Eyeland üzlet

Elhoztuk azt, amire mindig is vágytál.

Az Indie Eyeland Optikában hazánkban először vásárolhatsz meg olyan egyedi és elismert design termékeket, mint a Dita vagy a Kreuzberg Kinder.

Keresd szemüvegeinket a Westend City Centerben az Indie Eyeland Optikában és az Indie Eyeland Standon a Milleneum téren!

A 21. században elengedhetetlen szemünk fokozott védelme. A jó szemüveg az alapos és pontos vizsgálattal kezdődik, kell hozzá még egy jó keret, és egy pár jó minőségű lencse. Kiváló minőségű japán gyártmányú lencséinket különleges szemvédő rétegekkel látjuk el az igényeidre szabottan.

Professzionális eladóink segítenek kiválasztani számodra a legmegfelelőbb keretet vagy napszemüveget.

Nálunk biztosan megtalálod az egyéniségedet.

Indie EYELAND optika

Akciós Szabályzat

     Érvényes: 2020. szeptember 7-től 2020. október 31-ig az Indie Eyeland üzletben

 

     Komplett szemüveg* vásárlása esetén az alábbi akciók érvényesek:

30% kedvezmény minden Hoya márkázott, Prémium multifokális lencse árából, melyhez most 20% és 50%-os kedvezménnyel választhat optika keretet és ezen fellül egy 15.000 Ft-os utalványt adunk ajándékba

Prémium lencséink:

ID Myself Hoya multifokális lencse

ID MyStyle V+ és ID MyStyle V+ Eye Genius multifokális lencse

ID LifeStyle 3i és ID LifeStyle 3 multifokális lencse

 

50%-os kedvezménnyel választható kereteink:

Dita és Moscot keretek kijelölt modelljei, Avanglion, Sover; Ic! Berlin; Valentin Yudashkin, ZenZero

 

20%-os kedvezménnyel választható kereteink:

AbOriginal, Gigi Barcelona; Gigi Barcelona Titan, Dita, Lamarca, Marma London, Marma London Titan,  Morel,  Moscot, Ozzie, Ozzie Clip-On, Polar Glare Clip-On, Vanni,; ViewOptics, Kreuzbergkinder

 

15 000 Ft-os ajándékba

A kupon a megvásárolt Prémium multifokális lencsés szemüveghez jár ajándékba

A kupon beváltási határideje: a szemüveg átvételét követő 1 hónap.

A kupon készpénzre nem váltható.

 

20% kedvezmény minden Hoya márkázott lencsével készülő komplett egyfókuszú szemüvegre *Komplett szemüveg* tartalmaz:
1db optikai keretet, 2 db szemüveglencsét, 1db szemüvegtokot a lencsék csiszolási díját továbbá a szemvizsgálatot

 

Komplett csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 29 900 Ft, mely tartalmaz 1 db AbOriginal, Avanglion, vagy Ozzie márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.6 HMC+ szemüveg lencsét, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.

 

Komplett csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 14 900 Ft, mely tartalmaz 1 db ViewOptics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1,5-ös HMC+ szemüveglencsét, a becsiszolási munkadíjat és a szemvizsgálatot.

 

Komplett csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 19 900 Ft, mely tartalmaz 1 db AbOriginal vagy Avanglion márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1,5-ös HMC+ szemüveglencsét, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

Komplett csomag ajánlat: multifokális szemüveg 49 900 Ft, mely tartalmaz 1 db AbOriginal, Avanglion, vagy Ozzie márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.50 HVC szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.

 

Komplett csomag ajánlataink esetében 1 pár vékonyított Maxxee FreeForm multifocal 1.60 HVC lencse 10 000 Ft felár ellenében vásárolható.

 

Komplett csomag ajánlatink estében 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.5/1.6 HVC fényre sötétedő lencse 26 000 Ft felár ellenében vásárolható. 

     Két szemüveg együttes vásárlásakor az alábbi kedvezmény érvényes:

 

50% kedvezményt adunk a második szemüveg lencse árából, márkázott Hoya lencse vásárlása esetén. A kedvezményt azonos dioptria vagy alacsonyabb ár esetén vehető igénybe.

Duplázó csomag ajánlat: 2 db egyfókuszú szemüveg 18 900 Ft, mely tartalmaz 2 db ViewOptics márkájú keretet, 2 pár Maxxee 1,5-ös HMC+ szemüveglencsét, a becsiszolási munkadíjat és a szemvizsgálatot.

Duplázó csomag ajánlat: egyfókuszú szemüveg 29 900 Ft, mely tartalmaz 2 db AbOriginal vagy Avanglion márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1,5-ös HMC+ szemüveglencsét, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

Napszemüveg kedvezmény: 

50% kedvezményt biztosítunk az alábbi napszemüveg modelljeinkre:  

Dita és Moscot kijelölt modelljei; AbOriginal, Avanglion, Barberini, Ic! Berlin, Illesteva, Ozzie, Polar Glare; Polar View; Sover

 

30% kedvezményt biztosítunk az alábbi napszemüveg modelljeinkre:

Dita, Gigi Barcelona, Gigi Barcelona Titan, Kreuzberkinder, Kreuzbergkinder Limitalt, Moscot, Revo, Thinwood, Valentin Yudashkin

 

       A szemvizsgálati díjat elengedjük üzletünkben!

A szemvizsgálat ára 5 000 Ft, amit minden esetben jóváírunk a szemüveg árából. Abban az esetben, ha nem készül azonnal szemüveg a vizsgálati díjat ki kell fizetni, melyért egy 5 000 Ft-os kupont adunk. A kupon a vizsgálattól számított 1 hónapon belül levásárolható. Nem számítunk fel vizsgálati díjat, amennyiben nem tart igényt a vizsgálati eredmény elvitelére vagy abban az esetben sem, ha szembetegség miatt nem készíthető szemüveg.

 

Szemvizsgálati díjak:

Szemüveg készítése esetén a szemvizsgálat díját jóváírjuk a szemüveg árából.

A vizsgálati adat elviteléért, ha nem készül szemüveg 5000 Ft szemvizsgálati díjat számítunk fel, melyhez 1 db 5 000 Ft-os kupont biztosítunk, mely 1 hónapon belüli vásárlás esetén beváltható.

Kontaktlencse vizsgálat és betanítás kontaktlencse viseléshez 10 000 Ft

Polateszt szemvizsgálat díja: 10 000 Ft

Szemüveg készítése esetén:

3000 Ft-os munkadíjat számítunk fel.

A szemüveg átvételekor tokot adunk ajándékba

 

Az akciós termékek árából egyéb kedvezmény nem vonható le. A komplett szemüveg akció más akcióval nem vonható össze. A kedvezmények készpénzre nem válthatók.