Jelentkezzen most!

Szemvizsgálat gyakorlatilag ingyen!

Az ember hozzászokik a látás fokozatos romlásához. Így fordulhat elő, hogy akár 50%-os látásromlás mellett sem érzi szükségét egy új szemüvegnek. Lehet, hogy már az Ön látása sem 100%-os?
Ha egy éven belül nem volt szemvizsgálaton, akkor itt a remek alkalom!
A látásvizsgálat gyors, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel vagy fájdalommal.
A részvétel a szemvizsgálaton semmilyen vásárlási vagy egyéb kötelezettséggel nem jár.

A szemvizsgálat díja 5000 Ft, amely minden esetben a szemüveg árából jóváírásra kerül!
Amennyiben nem történik azonnali vásárlás, akkor a szemvizsgálat díját 5.000 Ft-os kupon formájában adjuk vissza, mely kupont 2020.12.31-ig beválthat üzletünkben.
Nem számítunk fel vizsgálati díjat, amennyiben egészségi, vagy egyéb okból nem indokolt szemüveg vagy kontaktlencse használata.


Ha egy éven belül nem volt szemvizsgálaton, akkor itt a remek alkalom!

Nálunk biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Szaküzletünk nyitvatartása: Hétfőtől Szombatig: 10.00-21.00, Vasárnap: 10.00-19.00.

Központi elhelyezkedésünk pedig még kényelmesebbé teszi látogatását: West End City Center – Budapest Váci út 3., Földszint, Deák Ferenc sétány 54.

HOZZON EGY JÓ DÖNTÉST SZEMÉNEK, JELENTKEZZEN MOST!

A látásvizsgálatot diplomás optometristáink végzi. A vizsgálat egyszerű esetben 15-20 perc, bonyolultabb esetekben sem tart tovább 30 percnél.

A vizsgálatra legegyszerűbben itt és most tud bejelentkezni az űrlap kitöltésével. Legkésőbb a jelentkezését követő munkanapon visszahívjuk, és egyeztetjük a vizsgálat időpontját.

Hogyan történik a látásvizsgálat?

A látásvizsgálatot diplomás optometristáink végzi. A vizsgálat egyszerű esetben 15-20 perc, bonyolultabb esetekben sem tart tovább 30 percnél.

14 év alatti gyermekek csak orvos által végzett látásvizsgálaton vehetnek részt.

Kontaktlencse látásvizsgálat előtt…

A lencse hordását minimum 24 óráig függessze fel, valamint lencséje nélkül érkezzen a vizsgálatra. Kivétel az első kontaktlencse illesztés utáni kontroll, melyről kérjen tájékoztatást a vizsgálatot végző szakembertől.

Bármilyen szembetegség esetén (pl.gyulladt szem stb.) nem tudjuk elvégezni vizsgálatát!

Folyamatosan akciókkal várjuk!

Ízelítő aktuális akcióinkból: